Teste pentru admitere in clasa a V-a - Concursul de limba romana „Micii Alecsandristi“; Concursul de matematica „Euclid“

Teste pentru admitere in clasa a V-a - Concursul de limba romana „Micii Alecsandristi“; Concursul de matematica „Euclid“ - Editia a XII-a

  • Editura: Editura Taida
  • 360 pagini | Alb-negru |
  • ISBN: 978-606-514-639-6
In stoc

49.35 RON

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
CITESTE CATEVA PAGINI

Pentru copii
Câțiva profesori au scris această carte pentru voi, dragă fetiță și dragă băiețelule! Au alcătuit exercițiile cu gândul că îți vor spori mirarea în fața frumuseții lumii și că te vor ajuta să arunci o nouă privire asupra lucrurilor din jur.
Ne gândim că vei lucra cu plăcere aceste teste și că actul de a învăța va deveni pentru tine o bucurie de a descoperi, de a cunoaște și de a realiza tu însuți ceva nou.
Pentru părinți și învățători
Caietul de lucru este pentru toți cei care își doresc să devină alecsandriști. El cuprinde teste pentru câteva din obiectele esențiale, care sunt alcătuite respectând programele școlare. Testele sunt formulate de la simplu la complex, de la aspectele care vizează realitatea la creativitate și găsirea de soluții ingenioase. Testele sunt concepute, astfel încât să fie adaptate nivelului de înțelegere pe care îl au copiii și sunt gândite ca, pe lângă actul de a învăța, să le ofere copiilor și bucuria de a descoperi și de a crea.


Autorii

Review-uri: 0