Informatii livrare

SC AlphaGroup SRL va livra toate produsele comandate prin intermediul serviciilor Postei Romane / Prioripost sau al firmelor de curierat rapid Nemo Curier sau Fan Courier.

Preț de livrare prin intermediul Prioripost - 25 RON: Termen de livrare: 3 - 5 zile lucratoare. Pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 300 RON, costul livrării cu Posta Romana este suportat de SC Alpha Group SRL.

Preț de livrare prin intermediul unui serviciu de curierat rapid - 25 RON: Livrare in maxim 2 zile lucratoare. Pentru comenzi a căror valoare este mai mare de 300 RON, costul livrării prin Curier este suportat de SC Alpha Group SRL, in raza de acoperire a acestora.
Livrările care nu se încadrează în raza de acoperire a curierilor vor fi expediate prin serviciul de curier rapid al Poștei Române - Prioripost.

Costurile de expediere variaza in functie de greutatea/dimensiunile/numarul coletelor. Pentru mai multe informatii legate de costul transportului, cumparatorul este rugat sa ne contacteze prin e-mail, telefon sau fax.

Obligatii cumparator in ambele cazuri:

Cumparatorul este obligat sa verifice integritatea respectiv existenta tuturor coletelor (in caz ca sunt mai multe colete acestea vor fi numerotate astfel:1/2, 2/2 etc.) si in caz ca observa neregularitati sa consemneze acestea pe documentul de transport (AWB) sau sa intocmeasca un proces verbal cu observatiile sale, semnat de el si de agentul care a efectuat livrarea.

Cumparatorul este de acord ca fara aceste formalitati nu va fi luata in considerare nici o reclamatie ulterioara legata de livrarea produselor si prin urmare nu poate sa-si exprime nici o pretentie impotriva SC AlphaGroup SRL.

Comerciantul nu se obliga sa rezolve disputele aparute intre cumparator si agentii serviciului de curierat rapid, dar poate sa-si acorde sprijinul cumparatorului in unele cazuri, daca acesta din urma face dovada ca a incercat, insa nu a reusit sa revendice problema aparuta si consemnata pe documentele de transport conform cu prevederile de mai sus.