MATEMATICA. Modele de subiecte pentru examenul de bacalaureat

MATEMATICA. Modele de subiecte pentru examenul de bacalaureat - Filiera teoretică, profil real, specializarea științe ale naturii, Filiera tehnologică, profil servicii, resurse și tehnic

In stoc

25.00 RON

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
Această lucrare se adresează elevilor de clasa a XII-a de la profil real, specializarea științe ale naturii și de la profil tehnologic, toate specializările, care doresc să aprofundeze și să consolideze conținuturile prevăzute în programa școlară pentru disciplina Matematică, în vederea susținerii examenului de Bacalaureat.
Culegerea de față oferă posibilitatea recapitulării materiei prin intermediul a 36 de teste de matematică realizate în conformitate cu modelul de subiect elaborat de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.
Prima parte conține 6 teste complet rezolvate. Problemele sunt însoțite de rezolvări detaliate și de comentarii metodice, unele dintre ele având chiar mai multe metode de rezolvare. Acestea sunt concepute pentru a fi un real suport pentru toți cei care doresc să-și evalueze abilitățile de abordare a unor subiecte, cât și redactarea acestora.
Partea a doua conține 30 de variante de subiecte însoțite de soluții și indicații de rezolvare.

Autoarea

Review-uri: 0