Conditii utilizare

Termeni si conditii

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile de pe acest site, inainte de a face o comanda. Utilizarea site-ului www.editurataida.ro si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa office@editurataida.ro.

Fara nici o notificare prealabila, Editura Taida poate sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul sitelui.

Inregistrarea ca membru

 • In utilizarea site-ului www.editurataida.ro sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, adevarate, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum va sunt solicitate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.
 • Prin inregistrarea ca membru va trebui sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
 • In cazul pierderii parolei sau daca sesizati orice semn de de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, va rugam sa ne anuntati imediat de acest lucru.


Securitatea datelor personale

 • Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site.
  Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Pentru mai multe detalii privind folosirea informatiilor furnizate de dumneavoastra va rugam sa consultati rubrica "Politica de confidentialitate".

Informatii despre produse si livrare

 • Exista posibilitatea ca la un moment dat, anumite carti sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul se poate modifica. In cazul in care un titlu comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, veti fi anuntat imediat si nu veti fi taxat pentru acesta.
 • Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare al cartilor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile de pe site-ul www.editurataida.ro includ TVA.
 • In ceea ce priveste livrarea, pot exista cazuri extreme, in care firma de curierat sau Posta Romana sa rataceasca coletul dumneavoastra. In acest caz, daca titlurile comandate de dumneavoastra sunt pe stoc, vor fi expediate imediat, cu intrazierea de rigoare. In cazul in care unul sau toate titlurile comandate nu mai sunt in stoc, veti fi anuntat imediat.

Promotii

 • S.C. AlphaGroup S.R.L. - Editura Taida stabileste regulamentele promotiilor pe care le organizeaza pe acest site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului www.editurataida.ro. De promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile sunt valabile doar in perioada de timp specificata pe site, si numai in limita stocului disponibil.
 • Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Generalitati

 • S.C. AlphaGroup S.R.L - Editura Taida nu este responsabila in fata nici unei persoane sau companii pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.
 • Intregul continut al site-ului www.editurataida.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date) este proprietatea S.C. AlphaGroup S.R.L. - Editura Taida si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei S.C. AlphaGroup S.R.L. - Editura Taida a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 • Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.editurataida.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
 • Orice disputa intervenita va fi solutionata de instanta judecatoreasca competenta.