Probleme de logica pentru toate varstele

Probleme de logica pentru toate varstele

In stoc

10.00 RON

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
Copiii sunt foarte curioşi. Ei intră în joc să caute comori, ieşiri din labirint, soluţii ale problemelor. Experienţa anterioară poate ajuta, dar fiecare problemă reprezintă o nouă provocare. Pot fi invitaţi să salveze un personaj drag din poveştile minunate pe care tocmai le-au terminat de citit. Pentru ei matematica devine o poveste cu comori care trebuie găsite. Pentru a le descoperi ei trebuie să se antreneze, să intre în jocuri matematice, să participe la concursuri de logică şi perspicacitate şi de matematică în general.
Probleme cu ceasul, data, lumânări şi clepsidre, de numărare (cât/câţi/câte), cu zile de naştere, dar şi unele ce testează perspicacitatea copilului sunt reunite în această carte. Doamna profesoară Daniela Tamaş a cules, a propus noi probleme şi a oferit soluţii de rezolvare pentru a dezvolta interesul copilului spre matematică, pentru ca acesta să descopere frumuseţile matematicii.
Învăţătorul, profesorul de matematică, părintele, dar mai ales elevul, după deschiderea cărţii pot ateriza în orice loc pentru a intra în joc sau pentru a stimula jocul. Au de unde alege: 85 de probleme ale căror soluţii trebuie găsite pornind doar de la enunţ şi 33 de probleme pentru care soluţia poate fi găsită şi printre variante de răspuns.
Cartea poate fi folosită la clasă (în funcţie de conţinutul tematic al lecţiei), la cercuri de pregătire, dar şi acasă pentru studiu individual, mai ales de către elevii care doresc să participe la concursuri. Cu această lucrare tezaurul despre frumuseţile matematicii elementare se îmbogăţeşte şi trepte multicolore urmează a fi urcate de cititori pentru a ajunge în timp la întâlnirea cu întelepţii lumii.

Review-uri: 0