Ne pregatim pentru evaluare - clasa a II-a. Teste pentru evaluarea finala/nationala clasa a II-a

Ne pregatim pentru evaluare - clasa a II-a. Teste pentru evaluarea finala/nationala clasa a II-a

In stoc

12.00 RON

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
Ne pregatim pentru evaluare - clasa a II-a. Teste pentru evaluarea finala/nationala clasa a II-a. Teste pentru evaluarea initiala clasa a III-a. Limba si literatura romana. Matematica. Stiinte ale naturii

Lucrarea, conceputa in conformitate cu obiectivele si continuturile programei, constituie un instrument pentru fixarea si aprofundarea cunostintelor dobandite de elevi in clasa a II-a, care poate fi utilizat atat pe parcursul intregului an scolar, pentru recapitularea fiecarei unitati de invatare la disciplinele: limba romana, matematica, stiinte, cat si in perioada recapitularii finale.
Sunt propuse in acest sens exercitii si modalitati variate de lucru atat la disciplina ?Limba si literatura romana?, cat si la ?Matematica?. Exercitiile variate, cu grade diferite de dificultate confera accesibilitate tuturor elevilor. Ele sunt menite sa atraga si sa motiveze elevii pentru invatare.
Textele si fragmentele de text inserate au o tematica adecvata varstei menite sa starneasca interesul elevilor. Fiecare text urmareste sa aduca un plus informational si un castig formativ atat in planul largirii experientei de viata a elevilor, cat si in cel al acumularilor lingvistice.
scolarul are posibilitatea sa rezolve sarcinile intr-o ordine fireasca, potrivit ritmului sau de lucru, in concordanta cu ceea ce stie si poate el. Testele propuse sunt recomandate atat pentru evaluarea sumativa de la finalul clasei a II-a, cat si pentru cea initiala din clasa a III a.

Review-uri: 0