Auxiliar de Algebra si Geometrie pentru clasa a VIII-a

Auxiliar de Algebra si Geometrie pentru clasa a VIII-a

In stoc

 8.50 RON17.00 RON -50%

Auxiliar de Algebra si Geometrie pentru clasa a VIII-a

Fiecare capitol conţine pe lângă prezentarea noţiunilor trebuitoare, probleme rezolvate şi comentate, urmate de un număr corespunzător de probleme propuse spre rezolvare. Problemele şi exerciţiile sunt alese cu grijă, acoperind toată gama de conţinuturi ale programei şcolare în vigoare.
Cărţile constituie auxiliare eficiente în activitatea la clasă, dar şi în activitatea independentă a elevului, ele răspund cerinţelor învăţământului matematic modern care are prin excelenţă menirea să stimuleze la copii gândirea logică, perspicacitatea, atenţia şi creativitatea.
Diversitatea problemelor propuse contribuie din plin la formarea conceptelor specifice studiului matematicii în învăţământul primar şi în gimnaziu, fiind astfel concepute încât să conducă la formarea obişnuinţei elevilor de a apela la concepte şi metode matematice în abordarea unor situaţii cotidiene, interdisciplinare, uneori chiar sub formă de joc; să transforme procesul de învăţare într-o activitate dinamică, atractivă şi recreativă.
Lucrările se doresc a fi un instrument util de lucru, adresându-se în egală măsură elevilor, părinţilor, bunicilor şi nu în ultimul rând colegilor noştri.
Succes deplin în abordare!

Review-uri: 0