Ne pregatim pentru evaluarea nationala la sfarsitul clasei a IV-a

Ne pregatim pentru evaluarea nationala la sfarsitul clasei a IV-a

In stoc

15.00 RON

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
CITESTE CATEVA PAGINI

Prin prezenta lucrare se urmareste pregatirea eficienta pentru evaluarea competentelor fundamentale la finalul clasei a IV-a dupa modelul elaborat de Centrul de Evaluare si Examinare, fiind un instrument de verificare, recapitulare si sistematizare a notiunilor invatate.
Realizata conform programei scolare si metodologia de evaluare in vigoare, respec¬tand particularitatile psihologice ale copilului, lucrarea ofera invata¬torilor, parintilor, cat si elevilor, posibilitatea de a identifica eficient nivelul de invatare a fiecaruia.
Lucrarea contine 20 de teste: 10 teste de limba romana si 10 teste de matematica, care evalueaza competentele de receptare a mesajului scris din texte literare si nonliterare, de exprimare scrisa corecta, dar si rezolvarea de exercitii si pro¬bleme in contexte variate care presupun notiunile invatate.
Aceste teste sunt destinate ultimelor luni de pregatire dinaintea testelor de Evaluare Nationala, elevii avand astfel posibilitatea de a recapitula cunostintele invatate si totodata de a se autoevalua cu ajutorul baremelor si a grilelor de evaluare.

Review-uri: 0