Matematica si explorarea mediului - clasa a II-a

Matematica si explorarea mediului - clasa a II-a

In stoc

 21.75 RON29.00 RON -25%

CITESTE CATEVA PAGINI

Matematica si explorarea mediului clasa a II-a este elaborata conform programei in vigoare aprobata de M.E.N. prin O.M. nr. 3418 / 19.03.2013.
Prezenta lucrare se adreseaza elevilor de clasa a II-a pentru exersarea notiunilor insusite la clasa sau aprofundarea cunostintelor, cat si profesorilor, care o pot folosi in procesul de predare-invatare-evaluare.
Lucrarea cuprinde exercitii variate, cu grade diferite de dificultate si este in concordanta cu modificarile conceptiei privind matematica, dar prezinta si informatii referitoare la notiunile de baza ale programei.
Elevii vor intalni exercitii si probleme cu teme de explorare, investigare, care vor trezi interesul fata de matematica si explorarea mediului. Bogatul material sugestiv usureaza procesul invatarii si in acelasi timp il fac mult mai atractiv.
De asemenea, lucrarea cuprinde teste si probe de evaluare initiala, stadiala si finala pentru pregatirea Evaluarii Nationale la sfarsitul clasei a II-a.
Ne dorim ca aceasta lucrare sa vina in intampinarea scolarilor, pentru a le dezvolta capacitatea de a utiliza cunostintele pe care le-au dobandit, in situatii concrete, intalnite in viata de zi cu zi.

Review-uri: 0