Matematica si explorarea mediului. Clasa a II-a + Brosura solutii, indicatii, raspunsuri

Matematica si explorarea mediului. Clasa a II-a + Brosura solutii, indicatii, raspunsuri

In stoc

26.00 RON

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
CITESTE CATEVA PAGINI

Matematica și explorarea mediului clasa a II-a este elaborată conform programei în vigoare aprobată de M.E.N. prin O.M. nr. 3418 / 19.03.2013.
Prezenta lucrare se adresează elevilor de clasa a II-a pentru exersarea noțiunilor însușite la clasă sau aprofundarea cunoștințelor, cât și profesorilor, care o pot folosi în procesul de predare-învățare-evaluare.
Lucrarea cuprinde exerciții variate, cu grade diferite de dificultate și este în concordanță cu modificările concepției privind matematica, dar prezintă și informații referitoare la noțiunile de bază ale programei.
Elevii vor întâlni exerciții și probleme cu teme de explorare, investigare, care vor trezi interesul față de matematică și explorarea mediului. Bogatul material sugestiv ușurează procesul învățării și în același timp îl fac mult mai atractiv.
De asemenea, lucrarea cuprinde teste și probe de evaluare inițială, stadială și finală pentru pregătirea Evaluării Naționale la sfârșitul clasei a II-a.
Ne dorim ca această lucrare să vină în întâmpinarea școlarilor, pentru a le dezvolta capacitatea de a utiliza cunoștințele pe care le-au dobândit, în situații concrete, întâlnite în viața de zi cu zi.

Review-uri: 0