Matematica. Clasa a III-a + Brosura solutii, rezolvari, indicatii

Matematica. Clasa a III-a + Brosura solutii, rezolvari, indicatii

In stoc

30.00 RON

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
CITESTE CATEVA PAGINI

Prezenta lucrare este elaborată conform noii programe aprobată de M.E.N., prin O.M. nr. 5003/02.12.2014, care aduce modificări semnificative față de cea care a fost valabilă până în anul școlar 2014/2015. Este suficient să remarcăm numai faptul că un elev intră în clasa a III-a, având însușite operațiile de înmulțire și de împărțire în concentrul 0-100.
Exercițiile și problemele expuse în această lucrare își propun să asigure pentru elevii din clasa a III-a consolidarea conceptelor matematice, dezvoltarea capacității de explorare, investigare și rezolvare de probleme, dezvoltarea inteligenței spațiale și a gândirii creatoare.
Lucrarea cuprinde 30 de teste și 12 probe de evaluare care constituie un veritabil instrument util în aprofundarea și înțelegerea cunoștințelor, dar și pentru evaluarea permanentă, semestrială și finală.
Lucrarea prezintă considerații teoretice la noțiunile de bază ale programei, plecând de la situații cotidiene întâlnite de elevi, prin modele de exerciții și probleme rezolvate ce pot fi utilizate la sistematizarea și aprofundarea cunoștințelor matematice.
Lucrarea a fost concepută încât oferă profesorilor posibilitatea de a lucra cu toți elevii indiferent de nivelul și ritmul propriu de dezvoltare, prin utilizarea unui dialog viu între toți participanții la lecții, în scopul realizării unor situații de învățare interactive și productive bazate pe interesul specific vârstei școlarului de clasa a III-a.
Autorii au avut în vedere abordarea specifică educației timpurii, bazată în esență pe stimularea învățării prin joc, dar în același timp au urmărit dezvoltarea capacității de a utiliza cunoștințele pe care le-au dobândit în situații concrete întâlnite în viața de zi cu zi. Într-o broșură sunt prezentate indicaţii, răspunsuri şi comentarii la majoritatea problemelor propuse.

Review-uri: 0