Culegere de Matematica pentru clasa a III-a

Culegere de Matematica pentru clasa a III-a

In stoc

9.10 RON13.00 RON -30%

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
Lucrarea de faţă are ca noutate modificarea concepţiei privind predarea matematicii în sensul aplicării unor noi metodologii de conţinut, ce se înscriu în cadrul general de adaptare la modificările aduse de reformă în învăţământ. Conţinuturile acestei lucrări sunt prezentate gradat şi se adresează tuturor categoriilor de elevi ai clasei a III-a, ajutându-i să realizeze o recapitulare şi consolidare a cunoştinţelor într-un mod cât mai eficient.
Lucrarea prezintă consideraţii teoretice la noţiunile de bază ale programei plecând de la situaţii cotidiene întâlnite de elev, prin modele de exerciţii şi probleme rezolvate, ce pot fi utilizate la sistematizarea şi aprofundarea cunoştinţelor, cât şi în activităţi opţionale.
Exerciţiile şi problemele aduc în prim plan teme de explorare ? investigare, contexte problematice care favorizează dezvoltarea capacităţii intelectuale în studierea matematicii, organizarea unor activităţi de învăţare variate, adaptarea nevoilor individuale ale fiecărui elev, stimulând interesul, colaborarea şi motivaţia aplicării matematicii în viaţa de toate zilele, astfel încât să demonstreze cât de folosită este astăzi, la orice pas, această disciplină.
Sperăm că suntem aproape de intenţiile celor care vor folosi această lucrare şi le dorim mult succes.

Review-uri: 0