Culegere de Matematica pentru clasa a II-a

Culegere de Matematica pentru clasa a II-a

In stoc

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
14.00  RON
Culegerea de exerciţii şi probleme pentru clasa a II-a, îşi propune să fie un material util în sprijinul elevilor, învăţătorilor, dar şi părinţilor.
Lucrarea îşi propune să asigure pentru toţi elevii, formarea competenţelor de bază ale matematicii referitoare la: calculul aritmetic, noţiuni intuitive de geometrie, măsurare şi măsuri precum şi dezvoltarea limbajului matematic corespunzător acestei etape.
Conţinuturile matematice din această culegere sunt selectate conform programei, oferind posibilitatea de a lucra cu toţi copiii indiferent de nivel şi ritm propriu de dezvoltare. Exerciţiile şi problemele sunt variate şi atractive, fiind accesibile majorităţii elevilor, altele sunt mai dificile pentru cei isteţi şi perspicace cărora le place mai mult matematica. Se poate asigura învăţarea prin cooperare, prin joc în aşa fel ca fiecare elev să fie implicat în actul învăţării, la nivelul posibilităţilor sale.
Sperăm ca oferta noastră să vină în întâmpinarea dorinţelor elevilor pentru a le dezvolta capacitatea de a efectua operaţii logice, de a gândi divergent, de a utiliza cunoştinţele dobândite în situaţii concrete în viaţa cotidiană.

Review-uri: 0