PACHET CADOU CRACIUN - CARTE DE COLORAT + PUZZLE Dinozauri

PACHET CADOU CRACIUN - CARTE DE COLORAT + PUZZLE Dinozauri

  • 48 pagini | Color |
  • Data publicarii: 02/11/2021
  • ISBN: 978-178-824-152-6
In stoc

 28.00 RON40.00 RON -30%

Carte de colorat + Puzzle in 4 variante la alegere
Cartea de colorat - Coloram de Craciun conține:
- O felicitare de colorat detașabilă
- O ramă foto de colorat detașabilă
- 24 de planșe pentru colorat cu tematică specifică sărbatorilor de iarnă
Toate acestea oferă celor mici prilejuri de a se bucura prin activități creative de farmecul acestor zile, împreună cu părinții lor sau cu alți copii
Primele două pagini sunt tiparite pe carton gros, iar celelalte pagini pe hârtie de 120 gr/mp.
Toate paginile cărții au perfor, ceea ce permite detașarea lor cu ușurintă pentru a fi transformate fie într-o felicitare pentru Crăciun, într-o ramă pentru fotografia preferată, fie în ”mici tablouri”.

Acest puzzle, ambalat într-o pungă resigilabilă reprezintă o modalitate excelentă de petrecere a timpului liber, totodată distractivă și educativă, ideal pentru copii de peste 3 ani. Conține 48 de piese și este disponibil în patru modele amuzante, educative, viu colorate și ușor de folosit de către micuți, patru modele din care pot să aleagă. Piesele sunt ideale pentru mânuțele mici ale copiilor și au un design colorat pentru a le menține atenția si implicarea în această activitate.
Acest set de puzzle vine într-un ambalaj resigilabil, eficient pentru economisirea spațiului. Îl puteți achiziționa pentru copiii voștri, dar este, de asemenea, și un cadou minunat de oferit!
Rapidă și ușor de îndeplinit, această activitate este distractivă și relaxantă pentru adulții și copiii care adoră completarea unui puzzle. Pachetul conține 48 de piese de puzzle.

AVERTIZARE! Piese mici, pericol de sufocare. Varsta: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj inainte de a da produsul copilului. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate.

Review-uri: 0