Caiet de vacanta pentru clasa I-a - Limba si literatura romana, Matematica

Caiet de vacanta pentru clasa I-a - Limba si literatura romana, Matematica

  • Editura: Editura Taida
  • 58 pagini | 20,5 x 29
  • Data publicarii: 2010
  • ISBN: 978-973-766-972-8
In stoc

9.00 RON

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA

Caiet de vacanta pentru clasa I-a - Limba si literatura romana, Matematica

Lucrarea are ca principal obiectiv exersarea cunostintelor de limba romana si matematica atat prin obisnuirea scolarului mic cu folosirea achizitiilor sale anterioare, cat si prin dobandirea altora noi, in demersul didactic.
Pornind de la ideea ca "a invata sa citesti este o problema a intregii vieti", caietul de vacanta intentioneaza sa inlesneasca, inca de la inceput, invatarea activa si motivata a unora dintre instrumentele esentiale ale activitatii intelectuale, sa stimuleze dezvoltarea deprinderilor de comunicare a gandurilor, a ideilor si a sentimentelor, corect, logic, coerent si concis. Prezentul caiet plaseaza pe elev in contact cu obiecte, fenomene, situatii si trairi familiale placute lumii sale, animale, plante, munci si meserii, atitudini fata de propria persoana si fata de ceilalti.
Prin secventele de lectura si prin exercitii s-a avut in vedere si realizarea unei directe si permanente legaturi a invatarii citirii cu dezvoltarea gandirii si a vorbirii elevului. Copilul de clasa I intra si in lumea matematicii, o lume captivanta, placuta multor copii. De la elementele prematematice se trece la matematica de zi cu zi: numeratia 0-10, operatiile de adunare si scadere, comparatii, compuneri, descompuneri apoi numeratia 10-100, probleme, jocuri.
Toate aceste cunostinte matematice dau copilului libertate de gandire si de actiune, il fac puternic, gata de a lua viata in piept.
Scolarul are posibilitatea sa rezolve sarcinile intr-o ordine fireasca, potrivit ritmului sau de lucru, in concordanta cu ceea ce stie si ce poate el.
Dorim ca acest caiet sa fie de un real folos, fiind un excelent si eficient instrument de lucru si autoevaluare pentru toti elevii.

Review-uri: 0