Am invatat, stiu, verific. Limba si literatura romana pentru gimnaziu. Auxiliar didactic pentru teme la clasa si timpul liber. Clasa a VII-a

Am invatat, stiu, verific. Limba si literatura romana pentru gimnaziu. Auxiliar didactic pentru teme la clasa si timpul liber. Clasa a VII-a - Editia a II-a, 2016

In stoc

 8.00 RON12.00 RON -33%

CITESTE CATEVA PAGINI


Auxiliarul didactic pentru lucrul la clasa si timpul liber pe care vi-l propunem este structurat pe cinci unitati cu teme distincte, care ofera elevului posibilitatea de a face o incursiune în literatura romana si în cea universala:
Lumea copilariei
Pe aripile fanteziei
Simfonia naturii
Universul necuvantatoarelor
Viata de elev
Fiecare unitate cuprinde cate cinci teste formulate in concordanta cu programa scolara, avand cerinte de intelegere a textului, de limba romana, precum si scrieri imaginative si exercitii recreative.
Textele alese invita la lecturarea integrala a operelor, ofera elevului posibilitatea de a face cunostinta cu o lume diversa, incita la folosirea imaginatiei si ofera momente de relaxare intelectuala.
Structura testelor familiarizeaza elevul cu tipul de teste folosite la Evaluarile Nationale, pregatindu-l astfel pentru testarile ulterioare. Totodata acestea pot constitui un caiet de lucru pentru testele la clasa.
Prin urmare, Auxiliarul didactic pentru teme la clasa si timpul liber este o modalitate creativa si recreativa de a va aminti si consolida ceea ce s-a studiat in timpul anului scolar.

Review-uri: 0