Teatru pentru copii, zane, spiridusi,extraterestri etc.

Teatru pentru copii, zane, spiridusi,extraterestri etc.

In stoc

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
22.00  RON
CITESTE CATEVA PAGINI

Chiar cand scriam aceasta prefata si cand vroiam sa spun ca ea se adreseaza mai ales copiilor din clasele I-VIII, am vorbit la telefon cu cineva. Tocmai terminase de citit manuscrisul pe care i-l dadusem si mi-a spus ca ar fi bine sa precizez undeva, eventual in prefata, ca aceasta carte se adreseaza tuturor varstelor si ca toate piesele de teatru din ea pot fi citite chiar ca niste nuvele, foarte amuzante si foarte antrenante.
Multumesc pentru recomandari si uite ca am scris aici ce ai spus tu, tata.
Intentia mea este ca aceasta carte sa aduca zambete si bucurie tuturor celor care o citesc. Veti vedea ca poate fi si o sursa de piese de teatru pentru concursuri sau serbari.
Toate piesele de aici sunt puse in scena de catre noi. Am obtinut cu ele zeci de premii la festivalurile de teatru la care am participat, multe dintre ele fiind premii intai sau de interpretare.
Ar fi o imensa bucurie ca la concursurile de teatru la care vom mai merge sa ne intalnim cu trupe care au pus in scena piese din aceasta carte. Cu siguranta se poate face mult mai mult decat am facut noi. Pentru mine ar fi foarte interesant sa vad aceste piese prin ochii, prin talentul sau chiar prin geniul coordonatorilor si al interpretilor.
In incheierea acestei scurte prefete va marturisesc sincer ca unul dintre scopurile principale pentru care am scris aceasta carte este sa se distreze si altii cel putin la fel de mult cat ne-am distrat noi, cand am pus in scena aceste piese. Teatrul este in primul rand o joaca. Daca ar deveni serios, atunci nu ar mai fi teatru.

Review-uri: 0