Teatru pentru clasele I-VIII

Teatru pentru clasele I-VIII

In stoc

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
22.00  RON
CITESTE CATEVA PAGINI

Spre deosebire de primul volum, acesta contine piesele noastre de teatru care au si cantece, toate originale. Le-am inserat si in text, ca note pe portativ, dar am considerat ca va fi mai usor pentru cei care vor vrea sa le invete sa aiba suplimentar si melodia. Veti vedea cat de util este un suport muzical, mai ales atunci cand veti dori sa puneti in scena vreuna dintre piese.
Cantecele sunt interpretate la vioara, cu multa sensibilitate, de un prieten deosebit, Nicu Iatac. Cantecele sunt protejate de drepturile de autor (pentru cei care vor dori sa le foloseasca in scopuri comerciale) dar le veti putea asculta gratuit pe YouTube.
Cartea contine si o intreaga serbare, pentru clasele I-IV, cu scenete legate de ingeri. In functie de timpul alocat serbarii, puteti alege mai multe sau mai putine scenete. Cu aceste piese nu am mers la concursuri ci le-am prezentat de obicei cu ocazia unor sarbatori, cum ar fi cea a arhanghelilor Mihail si Gavril.
In finalul cartii avem o piesa care este aproape autobiografica pentru trupa noastra de teatru si cred, pentru toate trupele de teatru scolar. Am exagerat, uneori chiar destul de mult, pentru umor, bineinteles. Dar chiar si asa veti gasi asemanari cu trupa voastra, in anumite privinte.
Nu va mai spun nimic, sa va fac curiosi.
Va urez mult, mult succes, din toata inima!
Luminita Manole

Review-uri: 0