Iubirea, esenta vietii

Iubirea, esenta vietii

In stoc

PENTRU COMENZI DE MINIM 5 CARTI SE ACORDA DISCOUNTURI SEMNIFICATIVE, DIRECT PE FACTURA. CONTACTATI EDITURA
17.00  RON
CITESTE CATEVA PAGINI

Aceasta carte reprezinta un ghid construit din experienta mea de viata, pentru cei care vor sa traiasca iubirea nu doar sa viseze la ea. Este o carte, care iti arata calea mea catre transformarea iubirii din vis in realitate, pentru a gasi si tu, calea ta si a te bucura de iubire, asa cum fiecare om o poate gasi doar in el insusi. Este timpul trezirii din visarea iubirii pentru concretizarea ei in viata ta, acum.
Cu totii avem nevoie de iubire si fara iubire viata nu are frumusete. Nu este niciodata prea tarziu pentru a trai iubirea, nu doar a visa la ea si acest moment este AICI si ACUM.
Eu vad in iubire esenta vietii si pentru a avea o viata fericita este necesar sa ai o iubire calitativa. Iubirea este o experienta pe care fiecare om e necesar sa o traiasca, nu numai sa o doreasca. Doar asa omul este sanatos, fericit si implinit cu adevarat.
Iubirea este o capacitate a omului, care trebuie trezita din adormire, dezvoltata, practicata si updata-ta in tot ceea ce face omul in fiecare clipa, atat pentru a nu se innabusi iubirea, cat si pentru a o transforma intr-o arta a iubirii clipa de clipa.
Pentru o astfel de persoana, iubirea devine felul ei de a fi. Ea vede pe Dumnezeu (viata = iubirea) in tot ceea ce este in fata ochilor sai si manifesta iubirea catre toate acestea.
Pentru a iubi este necesar sa ai capacitatea de a intra spontan intr-o armonie perfecta cu tine insuti. In acest fel, iubirea devine cea mai mare forta a ta, deoarece cu ajutorul ei realizezi tot, absolut tot ce iti propui si mai mult decat atat esti constient ca asa se va intampla. Devii sigur de rezultat, ai acel sentiment de siguranta ca totul este bine si esti recunoscator pentru aceasta stare.

Review-uri: 0

Clientii care au cumparat aceasta carte, au mai cumparat...